Tips aansteken BBQ, Kamado, Green Egg of Bastard met Ecolighter

Met Ecolighter kun je de Kamado, Green Egg, Bastard of BBQ op een veilige, snelle, efficiënte en milieuvriendelijke manier aansteken!

Hier volgen de stappen om veilig een barbecue aan te steken met behulp van Ecolighter:

  1. Zorg ervoor dat je barbecue op een stabiele en vlakke ondergrond staat, weg van brandbare materialen en gebouwen.

  2. Stapel de houtskool of briketten in de barbecue in een laag of een piramide, afhankelijk van je voorkeur en het type barbecue dat je gebruikt.

  3. Plaats één of meerdere Ecolighter aanmaakblokjes tussen de houtskool of briketten. Zorg ervoor dat de aanmaakblokjes goed verdeeld zijn over de kolen.

  4. Steek de aanmaakblokjes aan met een lange aansteker of lucifer. Het is belangrijk om voldoende afstand te houden en voorzichtig te zijn bij het aansteken.

  5. Laat de aanmaakblokjes volledig branden en laat de houtskool of briketten enkele minuten verwarmen voordat je begint met barbecueën.

Waarom Ecolighter gebruiken?

  1. Milieuvriendelijk: Ecolighter aanmaakblokjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bevatten geen schadelijke chemicaliën, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

  2. Veiligheid: Ecolighter blokjes bieden een veilige manier om je barbecue aan te steken omdat ze geen schadelijke dampen produceren die je voedsel kunnen beïnvloeden.

  3. Efficiëntie: Ecolighter aanmaakblokjes branden lang genoeg (20-25 minuten) en produceren veel hitte (500 graden) om de houtskool of briketten gelijkmatig te laten ontbranden, wat zorgt voor een consistente en efficiënte barbecue-ervaring.

Door deze stappen te volgen en Ecolighter aanmaakblokjes te gebruiken, kun je genieten van een veilige, milieuvriendelijke en plezierige barbecue-ervaring. Vergeet niet om altijd de instructies op de verpakking van de aanmaakblokjes te volgen en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om ongelukken te voorkomen.