Hoeveel aanmaakblokjes nodig voor de BBQ, Plancha, Kamado Joe of Weber?

Bij het gebruik van aanmaakblokjes van Ecolighter heb je slechts één blokje per keer nodig, omdat ze uitzonderlijk lang branden, namelijk 20 tot 25 minuten tot wel 500 graden. Dit biedt meerdere voordelen die van groot belang zijn voor zowel dagelijkse gebruikers als milieubewuste consumenten. Hieronder leggen we uit waarom dit een sterke keuze is voor jou!

Duurzaamheid en Efficiëntie

1. Langdurige brandduur: Ecolighter aanmaakblokjes branden tussen de 20 en 25 minuten (tot wel 500 graden!), wat aanzienlijk langer is dan de gemiddelde aanmaakblokjes op de markt. Dit betekent dat je slechts één blokje nodig hebt om je barbecue, open haard of houtkachel aan te steken. Hierdoor bespaar je geld en reduceer je afval, omdat je minder aanmaakblokjes verbruikt.

2. Milieuvriendelijk: Ecolighter aanmaakblokjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen die minder belastend zijn voor het milieu. Het feit dat je slechts één blokje per keer nodig hebt, draagt bij aan een vermindering van de totale hoeveelheid afval en uitstoot van schadelijke stoffen, wat minder schadelijk is voor het milieu.

Gebruiksgemak en Veiligheid

3. Eenvoudig in gebruik: Het gebruik van Ecolighter aanmaakblokjes is zeer eenvoudig. Plaats simpelweg één blokje onder je brandhout of kolen en steek het aan. Dankzij de lange brandduur hoef je je geen zorgen te maken over het voortdurend toevoegen van extra aanmaakblokjes, wat het aanmaakproces veiliger en moeitelozer maakt.

4. Betrouwbare ontsteking: De consistente en langdurige brandduur van 20 tot 25 minuten (tot wel 500 graden) garandeert een betrouwbare ontsteking van je vuur, elke keer weer. Dit maakt Ecolighter aanmaakblokjes een betrouwbare keuze voor elke situatie, of het nu gaat om een gezellig haardvuur of een zomerse barbecue.

Bekijk ook het Youtube filmpje van BBQ-Baas (2000+ geabonneerden), die testte hoe Eco-Lighter staat tegenover de standaard wokkels! Bekijk het hier!

Kosteneffectiviteit

5. Kostenbesparend: Door slechts één blokje per keer te gebruiken, vermindert Ecolighter de frequentie van aankoop. Jammer voor ons, maar beter voor u! Tot volgend jaar maar weer? 😉

6. Minder Opslagruimte: Omdat je minder aanmaakblokjes nodig hebt, bespaar je ook op opslagruimte. Eén verpakking Ecolighter aanmaakblokjes gaat veel langer mee, wat praktisch is voor mensen met beperkte opslagmogelijkheden.

Conclusie

De keuze voor Ecolighter aanmaakblokjes is niet alleen praktisch en kosteneffectief, maar draagt ook bij aan een duurzamer en milieuvriendelijker gebruik. Met een brandduur van 20 tot 25 minuten per blokje, biedt Ecolighter een betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor het aansteken van vuur. Of je nu een enthousiaste barbecueër bent of gewoon een gezellige avond bij de open haard wilt doorbrengen, Ecolighter aanmaakblokjes zijn de slimme keuze.

In deze video kan BBQ Baas (+2K abonnees op Youtube) laten zien wat het verschil is tussen Eco-Lighter en wokkels voor de BBQ! 🔥