Sekelbos hout of braaihout met Ecolighter

Ecolighter en Sekelbos hout, beide met hun unieke eigenschappen, vormen een perfecte combinatie voor wie van een milieuvriendelijke en authentieke barbecue-ervaring wil op zijn Ofyr, BBQ-Plancha, Kamado, Green Egg of Bastard.

Ecolighter, een innovatief product dat gebruikmaakt van gerecyclede materialen en duurzame technologieën, biedt een schoon en efficiënt alternatief voor traditionele aanmaakblokjes. Door zijn ecologische voetafdruk te verkleinen, past Ecolighter perfect bij de duurzame levensstijl die veel consumenten nastreven. Het gebruik ervan minimaliseert de hoeveelheid afval die anders op stortplaatsen zou belanden. Met Ecolighter kun je genieten van het gemak van het aansteken van je barbecue zonder schade toe te brengen aan het milieu.

Sekelbos hout, ook wel bekend als braaihout, is een favoriet onder barbecueliefhebbers vanwege zijn uitstekende brandeigenschappen en de heerlijke smaak die het aan gerechten geeft. Dit hardhout, afkomstig uit Zuid-Afrika, brandt lang en gelijkmatig, waardoor het ideaal is voor het grillen van vlees, vis en groenten. Bovendien produceert Sekelbos hout een heerlijk aroma dat een extra dimensie toevoegt aan je barbecue-ervaring.

 • Milieuvriendelijk: Ecolighter maakt gebruik van gerecyclede materialen en minimaliseert de impact op het milieu, terwijl Sekelbos hout afkomstig is van duurzame bronnen.
 • Efficiënt: Ecolighter zorgt voor een snelle en gemakkelijke ontsteking (tot 500 graden en brandend voor ca 20-25 minuten) van het Sekelbos hout, waardoor je snel kunt beginnen met grillen.
 • Authentieke smaak: Sekelbos hout staat bekend om zijn heerlijke aroma en voegt een unieke smaak toe aan gegrilde gerechten.
 • Langdurige brandtijd: Sekelbos hout brandt lang en gelijkmatig, waardoor je langer kunt genieten van je barbecue.
 • Minder rook en emissies: De combinatie van Ecolighter en Sekelbos hout zorgt voor een schonere verbranding met minder rook en schadelijke emissies.
 • Gezonde keuze: Door te kiezen voor Ecolighter en Sekelbos hout kun je genieten van een schonere en gezondere barbecue-ervaring voor zowel jou als het milieu.

   Wanneer je Ecolighter combineert met Sekelbos hout, ontstaat er een ideale samengang van duurzaamheid en smaak. De milieuvriendelijke aanmaakblokjes van Ecolighter zorgen voor een snelle en gemakkelijke ontsteking van het Sekelbos hout, waardoor je snel kunt beginnen met grillen, bakken of braaien. Terwijl het Sekelbos hout langzaam en gelijkmatig brandt, geniet je van de authentieke smaak die alleen echt braaihout kan bieden.

   Bovendien draagt de combinatie van Ecolighter en Sekelbos hout bij aan een schonere verbranding, wat resulteert in minder rook en schadelijke emissies. Hierdoor kun je niet alleen genieten van heerlijk gegrilde gerechten, maar ook van een schonere en gezondere barbecue-ervaring voor zowel jou als het milieu.

   Ecolighter en Sekelbos hout vormen samen de perfecte partners voor wie op zoek is naar een duurzame, smaakvolle en milieuvriendelijke barbecue-ervaring. Met deze combinatie kun je met een gerust hart genieten van heerlijke gerechten.